Over ons

Eigenaar Rob de Witte heeft DWL Duurzaam sinds de oprichting in 2020 gebracht naar wat het vandaag de dag is: een zeer betrouwbare partij die alles doet vanuit een persoonlijke benadering en kwaliteit altijd voorop zet.

Vijfsterrenhotel-principe

Passie, plezier en enthousiasme staan bij ons iedere dag centraal. Bij elke handeling -vanaf het eerste contact tot en met de oplevering van het project- streven wij ernaar dit te doen volgens het 5 sterrenhotel-principe. We laten bij DWL Duurzaam niets aan het toeval over en staan dus ook na de oplevering nog voor je klaar.

Op onze werkvloer heerst een prettige, ontspannen sfeer. Mede daardoor zijn wij ervan overtuigd dat we de verwachtingen van de klant altijd waar kunnen maken of zelfs zullen overtreffen!

Van Haaren naar Oisterwijk

Sinds juli 2023 zijn we met DWL Duurzaam gehuisvest in Oisterwijk. Door de sterke groei die het bedrijf heeft doorgemaakt waren we genoodzaakt ons vertrouwde pand in Haaren achter ons te laten en neer te strijken in de parel in ‘t groen.

Op onze nieuwe locatie hebben we meer ruimte, waardoor we efficiënter te werk kunnen gaan. Klussen kunnen we daardoor beter voorbereiden en klaarzetten voor de montageteams. Ook hieraan kun je zien dat we echt stappen aan het zetten zijn!

"Persoonlijk, efficiënt en duurzaam wonen"

Onze toppers op een rij

De afgelopen jaren heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, waardoor we inmiddels (inclusief directie) negen enthousiaste werknemers in dienst hebben.

Zie hier al onze toppers op een rij. De foto's volgen snel!

Rob de Witte

Rob de Witte

Rob is de eigenaar van DWL Duurzaam.

Rob heeft een oog voor detail en streeft altijd naar de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit. Hij is voortdurend bezig met het vinden van innovatieve en duurzame oplossingen, en is altijd bereid om anderen te inspireren en te betrekken bij dit belangrijke onderwerp. Hij probeert altijd om anderen te motiveren en te inspireren.

Mede-eigenaar

Kim de Witte- van den Hoven

Kim de Witte- van den Hoven

Kim is als projectmanager verantwoordelijk voor de inkoop en planning van het bedrijf.

Deze sociale, spontane, ambitieuze dame is afkomstig uit de zorgsector en sloot zich eind 2022 aan bij DWL Duurzaam. Kim werkt gestructureerd, is ruimdenkend en oplossingsgericht. Dit samen maakt haar een welkome toevoeging binnen het bedrijf.

Projectmanager – inkoop en planning

Myriam de Witte- Holtkamp

Myriam de Witte- Holtkamp

Myriam is al sinds de oprichting in 2020 actief bij DWL Duurzaam.

Ze verzorgt de complete administratie van het bedrijf, inclusief salarissen en personeelszorg. Myriam is betrouwbaar, creatief, kritisch en kan goed samenwerken. Kortom: op vele fronten een onmisbare schakel binnen onze organisatie!

Administratief medewerker

Jason Ansink

Jason Ansink

Jason werkt sinds 2020 bij DWL Duurzaam en is helemaal op zijn plek bij het bedrijf als monteur zonnepanelen.

Deze ijverige Bredanaar heeft veel ervaring in het vak. Dit getuige het feit dat hij al ruim 8 jaar actief is in de zonnepanelen-branche. Jason is in staat het traject van a tot z te doorlopen.

Monteur

Joey Meering

Joey Meering

Joey is een sportieve, vlotte vent, die van aanpakken houdt.

Hij is sinds begin 2023 in dienst bij DWL Duurzaam als monteur. Deze 28-jarige Tilburger is specialist op het gebied dakhaken plaatsen, railen stellen, bekabelen, panelen plaatsen en valbeveiliging aanbrengen.

Monteur

Interesse in de aanleg van zonnepanelen?

Via ons start je eenvoudig het traject. Liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Doe aanvraag

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang onze tips en updates direct in je mailbox.

Bedankt! We hebben je toegevoegd aan onze e-mailmarketing!

Oeps! Iets ging er mis. Kun je het nog eens proberen?

Social media

Volg ons op Instagram en Facebook en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!